Pages - Menu

piatok 11. mája 2012

Potrebujete nakopnúť do cvičenia? Nech sa páči!

Tak toto fitnessové fotenie bola celkom zmena oproti svadbám, tehuľkám a deťom. No zmena je fajn. Fotili sme osobného trénera Šimona Syneka a jeho „žiačku“ Denisku.

Boli to vlastne také 4 fotenia v jednom, keďže sme fotili:
  •    Portréty Šimona
  •  Interiérové ukážky tréningu priamo v priestoroch posilňovne
  •  Portréty Denisky (Tie si zaslúžia vlastný blog, takže čoskoro sa môžete tešiť :)  
  •  Fotenie exteriérového tréningu Rockout
Zvládli sme to za 4 hodinky. Nasvietenie vo vnútorných priestoroch bol trošku oriešok ( veľa farieb, rôzne prirodzené aj umelé svetelné zdroje, veľa železa, plastu a odrazných plôch, prítmie), ale nebolo to nič, čo by Michal nerozlúskol a našiel nasvietenie, ktoré pôsobí dynamicky a vťahuje do fotografie, až si chcete zacvičiť s nimi.
Čo sa týka modelov, Deniska je prirodzený talent nielen na cvičenie a Šimon naozaj vie, čo robí v oblasti trénerstva. Takže ak by ste chceli zlepšiť svoje telo, najmä teraz, keď sa blíži horúce leto a šatstva bude stále menej, neváhajte sa na neho obrátiť. https://www.facebook.com/pages/Personal-trainer-%C5%A0imon-Synek/325805567480456













ROCKOUT training
Vravíte, že cvičenie v posilňovni nie je Vaša šálka kávy?  Tak Šimon má pre Vás pripravenú aj hravejšiu verziu a tou je Rockout tréning.  Rockout je kruhový tréning vyskladaný tak, aby ste v priebehu hodinky a pol precvičili celé telo. Rockout nediskriminuje -  je určený pre ženy aj mužov. Cvičí sa prevažne s vlastnou váhou, ale aj závažiami a špeciálnymi pomôckami, ktoré sú na Slovensku absolútnou novinkou. Tréning pozostáva z 5 stanovíšť a cviky sa menia v dvojminútových intervaloch. A úžasné je, že necvičíte  v preplnenej posilňovni s vydýchaným vzduchom, ale vonku v krásnom prostredí areálu Slavia Agrofert. Veď okuknite fotky :)

Bližšie informácie a termíny tréningov nájdete na facebookovskej stránke: https://www.facebook.com/RockoutTraining?ref=ts














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára