Pages - Menu

utorok 11. júna 2013

Katka a Michal

Katka a Michal nám ukázali čaro malej svadby. A aj keď to bola svadba malá, tak len čo sa týka počtu zúčastnených. Lebo všetkého ostatného bolo veľa - veľa lásky, veľa smiechu, veľa romantiky.


Pri téme prípravy nevesty mi nedá nespomenúť Hair Salon Oľgy Hlatkej. Fotogenický salón a profesionálny prístup majiteľky nás dostal. Nevesta bola finálne krásne upravená - vlasy aj make-up. Fotografie sú najlepší dôkaz.

 
 

 
Svoje áno si táto právnická dvojica povedala v Dóme Svätého Martina v kruhu najbližšej rodiny a priateľov. Aj napriek monumentálnosti tejto katedrály, obrad bol veľmi intímny a dôverný. 2x áno padlo a po gratuláciách sme za približne 45 minút nafotili portrétne fotografie v okolí Dómu. Slnko nespolupracovalo, vietor fúkal, no s touto pozitívnou dvojicou sa aj tak výborne fotilo. Žiadny náznak stresu, zlej nálady, sťažovania. Svoj deň si užívali a ich bezstarostnosť bola nákazlivá.



A tu sú spoločné fotografie čerstvých manželov:


Hostina sa odohrala v Hoteli Marrol´s (reštaurácii Messina), kde mali mladomanželia aj apartmán, keďže dlhodobo žijú v Čechách. Súhlasíme s hodnotením návštevníkov stránky Expedia.com, ktorí tento hotel ohodnotili ako najlepší hotel na svete za rok 2012. Taktiež známy Tripadvisor.com označil tento hotel za najlepší na Slovensku  a jeden z 25 najlepších na svete za rok 2013.

Hotel aj izby sú príjemne zariadené, jedlo v reštaurácii je vynikajúce a personál na úrovni. Znovuoživený príbeh The Great Gatsby dýcha aj v týchto priestoroch. Tak ak sa Vám páčila kniha či film, odporúčame sem zavítať na večeru. 




Na záver len dodáme, snúbenci, nebojte sa malých svadieb! Sú kúzelné. Novomanželom prajeme všetko najlepšie!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára